We hebben gemiddeld zo’n 20 leden, leeftijd vanaf 38 jaar. We komen twee keer per maand bij elkaar, voor de gezelligheid èn voor ontwikkeling en uitvoering van onze projecten. In die projecten staat het ondersteunen van de organisatie en het vinden van de benodigde financiën centraal.

Op de tweede maandag van de maand praten we elkaar bij tijdens het diner. Op de vierde dinsdag organiseren we informatieve bijeenkomsten (vaak op locatie) of werken we aan onze projecten. Vaak gaat dat samen.

Via ons uitgebreide netwerk organiseren we excursies naar relevante projecten en uiteenlopende culturele en maatschappelijke instellingen. En op gezette tijd vieren we een feestje: in ieder geval met kerst, en bij de jaarlijkse bestuurswissel in de zomer.

Lionsclub Apeldoorn is opgericht op 9 december 1958 en is de sponsorclub van Lionsclub Appelthorn, Lionsclub De Colonnade, Lionsclub Het Loo en Lionsclub Ede.